جزوه تغذیه ( مقدمه، معرفی گرو ههای غذایی و کربوهیدارتها)
دانشجویان و کاربران گرامی : فایلی که اکنون معرف حضور شماست فایل جامع pdf جزوه تغذیه ( مقدمه، معرفی گرو ههای غذایی و کربوهیدارتها) از دکتر عبدالرضا نوروزی و دکتر محسن نعمتی می باشد. این فایل شامل 16 صفحه و دو فصل جزوه با عنوان فصل اول مقدمه، معرفی گرو ههای غذایی و جداول توصیه مواد مغذی و فصل دوم کربوهیدراتها می باشد و در قالب فرمت pdf تهیه شده است .شما می توانید این فایل ارزشمند را با مناسب ترین قیمت از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
قسمتی ازمتن:
جزوه تغذیه ( مقدمه، معرفی گرو ههای غذایی و کربوهیدارتها)
مقدمه، گرو ههای تغذیه ای و جداول توصیه مواد مغذی:
تغذیه از قدیمی ترین مباحث مطرح شده در پزشکی م یباشد. ..و.................
شرایط تغذی های یک فرد به وضعیت زندگی، سطح درآمد، فعالیت بدنی و ... .....
Carbohydrates) کربوهیدرا تها
می پردازیم و این مواد را از لحاظ ساختمان، منابع غذایی (CH2O)n در این مبحث به بررسی کربوهیدرات ها....و..........
عمل فتوسنتز در گیاهان: انرژی شیمیایی فتوسنتز انرژی نورانی خورشید ..و..............
انرژی نور خورشید + CO2 + Water + Minerals فتوسنتز Macronutrient..و................